• 306
    Paten
  • 219
    Merk OEM
  • 129
    Penghargaan Desain Inovasi
  • 3
    Sample Preparation Days

produkPameran

NODMA duwe macem-macem model, kalebu sink stainless steel, faucets, basin jedhing stainless steel, lan macem-macem aksesoris komersial.Desain produk anyar bisa mbantu sampeyan entuk pangsa pasar sing luwih apik lan nambah adhesi pelanggan.

Sinks Stainless Steel

Waca kabeh warta

NODMA stainless steel sink wis akeh digunakake ing hotel, restoran, bar, lan institusi umum.Iku ora mung ayu nanging uga gampang-diresiki stainless steel sinks karo kualitas banget.Mangkene telung sink stainless steel paling ndhuwur sing digawe dening NODMA kanggo referensi sampeyan:

Produk Kamar Mandi Stainless Steel

Waca kabeh warta

Baskom lan relung stainless steel ramah lingkungan lan awet.Kajaba iku, macem-macem warna lan spesifikasi ukuran bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi omah.

Tetep nyambung

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

videofrekuensi

Produsen Utama Produk Pawon lan Kamar Mandi

NODMA

NODMA minangka produsen lan pemasok ndhuwur sink stainless steel profesional ing China kanthi pengalaman luwih saka 20 taun.

NODMA minangka pabrikan lengkap, sing mimpin industri ing produksi produk pawon lan jedhing.

NODMA wis setya ngrampungake kabeh jinis masalah ing instalasi lan panggunaan kanggo menehi pengalaman sing paling apik kanggo para pelanggan.

kok
  • milih
  • kudu
Us

  • Bahan Stainless Steel Berkualitas Tinggi

    NODMA mung manufaktur dening POSCO stainless steel, kang 100% recyclable lan ramah lingkungan.Bahan mentah mlebu nggawa sampeyan kombinasi sing cocog antarane kaendahan lan fungsi lan perlindungan lingkungan kanthi desain modern.
  • Layanan OEM & ODM

    Sampeyan bisa pesen sink sink khusus miturut kabutuhan sampeyan.Malah pelanggan kudu ngandhani target pasar, lan kita bakal ngatur produk kanggo sampeyan miturut karakteristik pasar sampeyan.Kita uga duwe macem-macem produk desain anyar lan unik kanggo mbantu sampeyan narik kawigaten para pelanggan kanthi luwih cepet lan kanthi mangkono ngrebut pasar.
  • Wektu Pangiriman Sample 3 Dina

    Tim produksi kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing conto manufaktur.Wektu timbal telung dina kanggo conto gawenan tangan ngidini sampeyan entuk sampel, konfirmasi kualitas, lan nyoba pasar luwih cepet.
  • Macem-macem Produk lan Aksesoris

    Seri produk NODMA kalebu sink pawon, kran, baskom jedhing, lan aksesoris.The sinks duwe siji Bowl sink, pindho Bowl sink, siji Bowl sink karo draining Papan, pindho Bowl sink karo draining Papan, lan multifunctional sinks-macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan.Kajaba iku, kekiatan sinks kanggo ketemu pengalaman produk pokok customer kang.

FAQ &Informasi

  • Apa materi produk sampeyan?

    Bahan baja tahan karat SUS 304.
  • Kepiye carane bisa ngerti kualitas sadurunge nggawe pesenan?

    Sampel diwenehake kanggo tes kualitas.
  • Kepiye carane bisa njamin kualitas?

    Kita duwe sampel pra-produksi sadurunge produksi massal.We duwe pengawasan lengkap sadurunge pangiriman;
  • Apa bedane antarane sink undermount lan topmount?

    Undermount sinks dipasang ing ngisor countertop.Selehake utawa topmount sinks dipasang ing ndhuwur countertop.
  • Apa syarat pembayaran?

    Biasane TT, utawa liyane minangka panyuwunan sampeyan.

Entuk SAMPEL GRATIS Dina iki

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan!Kirimi kita pesen nggunakake wangun ngelawan, utawa email kita.Wed seneng krungu saka sampeyan!Kirimi pesen nggunakake formulir ing ngisor iki

index_inquiry_team