China Kitchen Sink Supplier

China Kitchen Sink Supplier

NODMA nawakake macem-macem sinks stainless steel kanggo aplikasi omah lan komersial, kalebu sinks pawon stainless steel, sinks jedhing stainless steel, sinks bar stainless steel.Minangka salah siji saka supplier stainless-steel-sink paling dhuwur ing China, padha duwe macem-macem saka sudhut gaya lan desain kanggo milih saka sing bakal nyukupi kabutuhan sampurna.

NODMAProdusen Sink Stainless Steel

Minangka Produsèn anjog ing industri sink, NODMA wis pusat desain global ing Italia lan makarya rapet karo master desain internasional misuwur kanggo ngleksanakake nguber ngengkel kaendahan, nggabungaken teknologi paling anyar, lan mbangun budaya donya pawon lan jedhing mangsa.

company img2

1911.5 Didegaké ing Italia, spesialisasi ing produksi tabung stainless steel lan kunci... ...

NODMA berkomitmen kanggo sink baja tahan karat, kran baja tahan karat, lan produk pipa kanggo... ...

Tenggelam khusus sampeyan bisa diwenehake kanthi spesifikasi, gaya, warna, LOGO, lsp miturut kabutuhan sampeyan. ...

Sajarah Pangembangan

  • Didegaké ing Italia, spesialisasi ing produksi tabung stainless steel lan kunci.
  • Partisipasi pisanan ing Pameran Milan ing Italia.
  • basis industri pipe stainless steel China iki diadegaké.
  • Dasar sink stainless steel diadegaké ing Foshan.
  • Dianugerahi penghargaan desain produk IF Jerman.
  • Menang Jerman Red Dot Design Award.
  • Menang China Red Star Innovation Design Award.
  • Menang Kapok Design Award China.
  • Dianugerahi sepuluh merek sink paling apik ing China.
quality

Kaluwihan produk

NODMA duwe komitmen kanggo sink baja tahan karat, kran baja tahan karat, lan produk pipa kanggo pilihan produk pawon utawa jedhing sing cocog karo kabutuhan pelanggan kanthi kualitas dhuwur kanthi rega murah.

experence

Kaluwihan Platform

NODMA duwe pengalaman 20 taun ing industri sink stainless steel, kanthi 25 desainer ing perusahaan lan luar negeri.Desain produk unik, konsep desain inovatif kanggo nggawa sampeyan pengalaman pawon luwih nyaman.

apaNODMABisa Nawakake Sampeyan

OEM Kasedhiya

Sink khusus sampeyan bisa diwenehake kanthi spesifikasi, gaya, warna, LOGO, lsp miturut kabutuhan sampeyan.

Sampel cepet

Wektu pangiriman sampel gawenan tangan mung 3 dina, paling cepet ing industri sink stainless steel.

Aksesoris Wide Array

Kita nawakake macem-macem produk pipa, papan chopping, kranjang draining, kran, perlengkapan, lan produk liyane kanggo sampeyan pilih.

Kemasan Aman

We nyedhiyani packaging produk aman lan kuwat kanggo ngoptimalake pangayoman saka karusakan sak transportasi.

Materi Pemasaran Sampurna

Kita duwe macem-macem bahan marketing kanggo menehi dhukungan maksimal nalika sampeyan nindakake marketing kanggo entuk asil sing paling apik.

Kontrol kualitas

Kabeh sink lan faucet stainless steel wis 100% dititi priksa sadurunge kemasan kanggo mesthekake yen produk sing ditampa iku sampurna qualified.

Respon cepet

Kita nyedhiyakake layanan 7 * 24 jam, kita bakal mbales pesen sampeyan sajrone 2 jam sajrone dina kerja.

Dhukungan Global

Kita duwe distributor ing 45 negara, dadi yen sampeyan butuh dhukungan teknis, distributor sing paling cedhak bisa menehi dhukungan kanggo sampeyan.

Sertifikat

  • certificate-02
  • certificate-01
  • certificate-04
  • certificate-03
  • certificate-05
  • certificate-06