• head_banner_01(1)

Mewah Handmade Sink SUS304 Stainless Steel Sink NM623H

Mewah Handmade Sink SUS304 Stainless Steel Sink NM623H

Katrangan singkat:

Sink NODMA dilengkapi mesin cuci cangkir kanggo nyegah banyu kakehan banjir ing meja lan ora ngilekake banyu menyang sink.Kajaba iku, sink NODMA digawe saka 100% 18-8 stainless steel, kang tegese sampeyan ora bakal duwe masalah karo discoloration utawa luntur.Apa maneh, iki wis dadi salah sawijining garis produk kualitas paling dhuwur ing pasar, mula umur dawa ora kudu kuwatir.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng produk Mewah Handmade Sink SUS304 Stainless Steel Sink
Nomer Model NM623H
Matarial SUS304
kekandelan 1,2 mm
Sakabèhé ukuran (mm) 800 * 500 * 250 mm
Ukuran Potongan (mm) 775*475
Tipe Pemasangan Undermount / Topmount
OEM / ODM kasedhiya ya wis
Sink Rampung Nano PVD
warna Ireng / Abu-abu / Emas
Wektu Pangiriman 25-35 dina sawise simpenan
Packing Kantong non-anyaman kanthi pelindung pojok busa / kertas utawa pelindung kertas.

Kaluwihan produk

Sawise nglelebke karo mesin cuci tuwung, ndadekke penak gedhe kanggo reresik cangkir banyu uga sawetara mangkok beras, sampeyan kudu mencet cangkir ing mesin cuci alon-alon, lan jet banyu tekanan dhuwur bakal ngresiki cangkir banget.

Sink stainless steel iki nduweni fitur praktis lan serbaguna.Sink stainless steel ora mung migunani kanggo nahan piring nanging uga kanggo ngumbah panci, wajan, lan bahan masak.Desain langkah nambah versatility model iki kanthi gampang kanggo njaluk banyu nang endi wae ing sink karo cipratan minimal.Kajaba iku, area saluran ing sisih tengen sink nggawe gampang nyeleh peralatan pawon nalika sampeyan lagi nyiapake nedha bengi nalika digandakake minangka wilayah thawing kanggo nyiyapake panganan beku.Desain modern iki nawakake penak kabeh-ing-siji tanpa kudu nganggo gaya utawa bahan berkualitas.Sampurna yen sampeyan butuh ruang kerja cuci sing apik utawa uga bisa digunakake ing pawon cilik!

Kanggo sing isih nganggep sink mung sink, delengen iki!Sink buatan tangan tunggal stainless steel bakal dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan.Sink menyang ngisor saluran sampeyan wiwit saiki amarga wektune kanggo munggah game pawon.Nggawe masak lan ngresiki luwih nyenengake kanthi alat sing tepat sing mbantu sampeyan ngrampungake tugas kaya Desain langkah: desain langkah ngidini sampeyan tekan panci utawa wajan sing nggegirisi kasebut tanpa kudu kuwatir yen geser lan ora seimbang;Infus banyu cipratan: infus banyu cipratan ora mung ngirit wektu kanthi nyuda pra-mbilas nanging uga nyuda pelumas sikut sing dibutuhake.

Sumpit lan area saluran banyu spoons dirancang ing pojok sisih ndhuwur panel kanggo ngatasi masalah countertops lan saluran banyu sawise ngumbah.Kombinasi sampurna saka kothak rak piso, panyimpenan pawon ing siji.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita