• head_banner_01(1)

PVD Handmade Stainless Steel 304 Double Bowl Kitchen Sink NM629

PVD Handmade Stainless Steel 304 Double Bowl Kitchen Sink NM629

Katrangan singkat:

NODMA minangka sink pawon sing dibangun ing rong potongan supaya gampang dipasang.Sink iki digawe saka baja tahan karat kanthi finishing PVD lan tahan dent.Kajaba iku, sink iki menehi tampilan Gamelan atraktif dijamin ora teyeng utawa corrode.Loro-lorone mangkok cukup gedhe kanggo masak panci utawa wajan kanthi sisa ruangan kanggo ngumbah piring nganggo kran karet sing menehi tekanan banyu sing kuat.Kajaba iku, kapasitas gedhe NODMA ngidini sampeyan ngisi siji bak sadurunge nguripake liyane, supaya ora ngenteni utawa mbuang wektu!Sink keramik sing ramah karo mesin cuci piring ora bisa ditindakake.Sink angel iki tahan kanggo generasi tanpa perlu kanggo ndandani liwat construction kaku sawijining, menehi pelanggan nggunakake bisa dipercaya.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng produk PVD Handmade Stainless Steel 304 Double Bowl Kitchen Sink
Nomer Model NM629
Matarial SUS304
kekandelan 1,2 mm
Sakabèhé ukuran (mm) 800 * 480 * 225 mm
Ukuran Potongan (mm) 775 * 455 mm
Tipe Pemasangan Topmount
OEM / ODM kasedhiya ya wis
Sink Rampung Nano PVD
warna Ireng / Abu-abu / Emas
Wektu Pangiriman 25-35 dina sawise simpenan
Packing Kantong non-anyaman kanthi pelindung pojok busa / kertas utawa pelindung kertas.

Kaluwihan produk

PVD-Handmade-Stainless-Steel-304-Double-Bowl-Kitchen-Sink-NM629

Sink Buatan Tangan Tunggal Stainless Steel minangka alternatif sing apik kanggo sapa wae sing pengin ngirit wektu lan banyu nalika masak.Desain sink kalebu partisi dobel sing ndadekake bisa ngumbah piring lan ngumbah tangan kanthi gampang.Sink mangkok dobel iki uga nambah fleksibilitas sink tunggal, nggawe produk iki sampurna kanggo omah apa wae.

Produk kasebut minangka sink stainless steel inovatif sing nggabungake desain kontemporer.Nduwe desain garis pandhuan sing ramping kanggo ngarahake aliran banyu nalika nyedhiyakake papan kanggo piring lan peralatan.Kajaba iku, R-sudut cilik nawakake tampilan resik tanpa titik mati supaya sampeyan bisa ngomong pamit kanggo masalah reresik!

Sink stainless steel pindho mangkok duwe desain R-shaped sing nuntun banyu menyang saluran, mesthekake ora buildup bakteri.Tampilan resik lan apik gayane sink iki dijamin nyukupi kabutuhan pawon kanggo profesionalisme.

Temokake sink mangkok ganda stainless steel buatan tangan kanthi desain sudut R sing lengkap.Tanpa titik mati lan gampang banget kanggo ngresiki, sink iki cocog kanggo pawon komersial lan pawon sing paling modern.Diciptakake dening koki profesional sing ngerti apa sing dibutuhake para juru masak saka peralatane, wektune sampeyan pamit menyang sinks lawas sing nandhang kacilakan cuci piring sing akeh banget!

PVD-Handmade-Stainless-Steel-304-Double-Bowl-Kitchen-Sink-NM629-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita