• 306
    Patén
  • 219
    Merk OEM
  • 129
    Award Desain Inovasi
  • 3
    Sampel Persiapan Days

produkPameran

NODMA boga rupa-rupa model, kaasup tilelep stainless steel, faucets, basins mandi stainless steel, sarta sagala rupa asesoris komérsial.Desain novél produk tiasa ngabantosan anjeun langkung saé ngarebut pangsa pasar sareng ningkatkeun adhesion palanggan.

Stainless Steel Sinks

Tempo sadaya warta

NODMA tilelep stainless steel geus loba dipaké di hotél, réstoran, bar, sarta lembaga publik.Ieu mah ngan ukur geulis tapi ogé gampang-to-bersih stainless steel tilelep kalayan kualitas alus teuing.Ieu tilu tilelep stainless steel luhur anu dilakukeun ku NODMA pikeun rujukan anjeun:

Produk Mandi Stainless Steel

Tempo sadaya warta

Baskom stainless steel sareng ceruk anu ramah lingkungan sareng awét.Sajaba ti éta, kelir béda jeung spésifikasi ukuran bisa minuhan gaya béda tina hiasan imah.

Cicing nyambung

Punten tinggalkeun ka kami sareng kami bakal ngahubungi dina 24 jam.

videofrékuénsi

Produsén Utama Produk Dapur sareng Kamar Mandi

NODMA

NODMA mangrupikeun produsén sareng supplier top stainless steel profésional di Cina kalayan pangalaman langkung ti 20 taun.

NODMA mangrupakeun produsén komprehensif, ngarah industri dina pembuatan produk dapur jeung kamar mandi.

NODMA parantos komitmen pikeun ngarengsekeun sagala jinis masalah dina pamasangan sareng dianggo pikeun nyayogikeun pangalaman anu pangsaéna pikeun para nasabah.

Naha
  • Milih
  • Kedahna
Us

  • Bahan stainless steel kualitas luhur

    NODMA ngan ukur diproduksi ku stainless steel POSCO, anu 100% tiasa didaur ulang sareng ramah lingkungan.Bahan baku inbound mawa anjeun kombinasi idéal antara kageulisan tur fungsionalitas sarta panyalindungan lingkungan kalawan desain modern.
  • OEM & ODM Service

    Anjeun tiasa mesen tilelep custom nurutkeun pangabutuh anjeun.Malah konsumén kudu ngabejaan urang target pasar, sarta kami bakal ngaropea produk pikeun anjeun nurutkeun karakteristik pasar Anjeun.Kami ogé ngagaduhan rupa-rupa produk desain anu énggal sareng unik pikeun ngabantosan anjeun narik perhatian palanggan anjeun langkung gancang sahingga ngarebut pasar.
  • 3 Dinten Sampel Waktos Pangiriman

    Tim produksi urang boga leuwih sapuluh taun pangalaman dina sampel manufaktur.Tilu dinten waktos kanggo conto buatan tangan ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sampel anjeun, mastikeun kualitas, sareng nguji pasar langkung gancang.
  • Rupa-rupa Produk Jeung Asesoris

    Séri produk NODMA kalebet tilelep dapur, keran, baskom kamar mandi, sareng asesoris.The sinks gaduh single mangkok tilelep, ganda mangkok tilelep, single mangkok tilelep kalawan draining dewan, ganda mangkok tilelep kalawan draining dewan, sarta multifunctional sinks-rupa produk pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén.Salaku tambahan, daya tahan tilelep pikeun nyumponan pangalaman produk pamungkas palanggan.

FAQ &Émbaran

  • Naon bahan produk anjeun?

    Bahanna nyaéta stainless steel SUS 304.
  • Kumaha urang tiasa terang kualitas sateuacan nempatkeun pesenan?

    Sampel disayogikeun pikeun uji kualitas.
  • Kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

    Simkuring gaduh sampel pre-produksi saméméh produksi masal.Simkuring gaduh inspeksi pinuh saméméh kiriman;
  • Naon bédana antara tilelep undermount sareng topmount?

    Undermount sinks dipasang di handapeun countertop nu.Serelek-in atanapi topmount sinks dipasang dina luhureun countertop nu.
  • Naon istilah pembayaran?

    Biasana TT, atanapi anu sanésna sakumaha pamundut anjeun.

Kéngingkeun SAMPEL GRATIS Dinten ieu

Kami hoyong ngadangu ti anjeun!Kirim pesen ka kami nganggo bentuk sabalikna, atanapi email ka kami.Wed resep ngadangu ti anjeun!Kirim pesen ka kami nganggo formulir di handap ieu

index_inquiry_team