China Kitchen Sink Supplier

Cina Dapur Tilelep Supplier

NODMA nawarkeun rupa-rupa tilelep stainless steel pikeun aplikasi padumukan jeung komérsial, kaasup sinks dapur stainless steel, tilelep mandi stainless steel, sinks bar stainless steel.Salaku salah sahiji suppliers stainless-steel-tilelep anu paling dipeunteun di China, aranjeunna gaduh rupa-rupa gaya sareng desain anu tiasa dipilih anu bakal nyumponan kabutuhan anjeun sacara sampurna.

NODMAProdusén tilelep stainless steel

Salaku produsén ngarah dina industri tilelep, NODMA boga puseur desain global di Italia sarta gawéna raket jeung master desain internasional kawentar pikeun nerapkeun ngungudag getol kaéndahan, ngahijikeun téhnologi pang anyarna, sarta ngawangun dapur jeung kamar mandi budaya dunya hareup.

company img2

1911.5 Diadegkeun di Italia, khusus dina produksi tabung stainless steel sareng konci... ...

NODMA komitmen kana tilelep stainless steel, faucets stainless steel, sareng produk pipa pikeun anjeun... ...

sinks custom Anjeun bisa disadiakeun kalawan spésifikasi béda, gaya, kelir, LOGO, jsb nurutkeun pangabutuh anjeun.... ...

Sajarah Pangwangunan

  • Diadegkeun di Italia, khusus dina produksi tabung stainless steel sareng konci.
  • Partisipasi munggaran di Milan Fair di Italia.
  • Cina base industri pipe stainless steel diadegkeun.
  • Dasar tilelep stainless steel didirikan di Foshan.
  • Dileler pangajén desain produk Jérman IF.
  • Kéngingkeun Penghargaan Desain Red Dot Jerman.
  • Meunang Penghargaan Desain Inovasi Bintang Beureum Cina.
  • Meunang Kapok Design Award Cina.
  • Dileler luhureun sapuluh merek tilelep Cina urang.
quality

Keunggulan Produk

NODMA komitmen kana sinks stainless steel, faucets stainless steel, sarta produk plumbing pikeun dapur atawa kamar mandi produk pilihan Anjeun nu sampurna minuhan kabutuhan konsumén 'kalayan kualitas luhur kalawan harga low.

experence

Kauntungannana Platform

NODMA boga 20 taun pangalaman dina industri tilelep stainless steel, kalawan 25 désainer di parusahaan jeung mancanagara.Desain produk unik, konsép desain inovatif pikeun mawa anjeun pangalaman dapur leuwih nyaman.

NaonNODMABisa Nawiskeun Anjeun

OEM Sadia

sinks custom Anjeun bisa disadiakeun kalawan spésifikasi béda, gaya, kelir, LOGO, jsb nurutkeun pangabutuh anjeun.

Sampel Gancang

Waktu pangiriman sampel handmade ngan ukur 3 dinten, panggancangna dina industri tilelep stainless steel.

Asesoris lega Array

Urang nawiskeun rupa-rupa produk pipa ledeng, chopping boards, draining baskets, faucets, fixtures, jeung produk séjén pikeun anjeun milih ti.

Bungkusan Kasalametan

Kami nyayogikeun bungkusan produk anu aman sareng kuat pikeun maksimalkeun perlindungan tina karusakan nalika transportasi.

Bahan Marketing Sampurna

Kami gaduh rentang pinuh bahan pamasaran pikeun masihan anjeun dukungan maksimal nalika anjeun ngalakukeun pamasaran pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Kontrol kualitas

Kabéh tilelep stainless steel sarta faucets anu 100% inspected saméméh bungkusan pikeun mastikeun yén produk anjeun nampi sampurna mumpuni.

Tanggapan saharita

Kami nyayogikeun jasa 7 * 24 jam, kami bakal ngabales pesen anjeun dina 2 jam salami dinten damel.

Rojongan Global

Kami gaduh distributor di 45 nagara, janten upami anjeun peryogi dukungan téknis, distributor pangdeukeutna tiasa nyayogikeun dukungan pikeun anjeun.

Sertipikat

  • certificate-02
  • certificate-01
  • certificate-04
  • certificate-03
  • certificate-05
  • certificate-06