• head_banner_01(1)

PVD Handmade stainless steel 304 Ganda Saeful Dapur Tilelep NM629

PVD Handmade stainless steel 304 Ganda Saeful Dapur Tilelep NM629

Katerangan pondok:

NODMA mangrupakeun tilelep dapur diwangun dina dua lembar pikeun instalasi gampang.Tilelep ieu didamel tina stainless steel awét kalayan bérés PVD sareng résistansi lembang.Salaku tambahan, tilelep ieu nawiskeun penampilan lemes anu pikaresepeun anu dijamin henteu karat atanapi korosi.Kadua mangkok cukup ageung pikeun panci masak atanapi panci sareng kamar sésana pikeun ngumbah piring nganggo keran karét kalayan tekanan cai anu kuat.Sumawona, kapasitas ageung NODMA ngamungkinkeun anjeun ngeusian hiji bak sateuacan dihurungkeun anu sanés, janten teu aya ngantosan atanapi ngabuang waktos!Sink keramik anu ramah dishwasher teu tiasa ngalakukeun éta.Tilelep tangguh ieu salami sababaraha generasi tanpa peryogi perbaikan ngaliwatan konstruksi anu kaku, masihan palanggan taun-taun tiasa diandelkeun.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran Produk PVD Handmade stainless steel 304 Ganda Saeful Dapur Tilelep
Nomer modél NM629
Matarial SUS304
Kandel 1,2 mm
Gemblengna Ukuran (mm) 800 * 480 * 225 mm
Ukuran cutout (mm) 775 * 455 mm
Tipe Pamasangan Topmount
OEM / ODM sadia Sumuhun
Tilelep bérés Nano PVD
Warna Hideung / kulawu / emas
Waktos pangiriman 25-35 poé sanggeus deposit
Bungkusan Kantong non-anyaman sareng pelindung pojok busa / kertas atanapi pelindung kertas.

Keunggulan Produk

PVD-Handmade-Stainless-Steel-304-Double-Bowl-Kitchen-Sink-NM629

The Stainless Steel Single Handmade Tilelep mangrupa alternatif alus teuing pikeun saha waé anu hoyong ngahémat waktos sareng cai nalika tuang.Desain tilelep ngawengku partisi ganda nu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun dishwashing na handwashing dina hiji hambalan gampang.Tilelep mangkok ganda ieu ogé ngalegaan versatilitas tilelep tunggal, ngajantenkeun produk ieu sampurna pikeun bumi mana waé.

Produkna mangrupikeun tilelep stainless steel inovatif anu ngahijikeun desain kontemporer.Mibanda rarancang garis pituduh anu ramping pikeun ngarahkeun aliran cai bari nyayogikeun rohangan pikeun piring sareng perkakas.Sajaba ti éta, R-sudut leutik nawarkeun katingal bersih tanpa bintik maot ku kituna anjeun bisa pamit ka masalah beberesih!

Tilelep stainless steel ganda-mangkok gaduh desain R ngawangun anu nungtun cai nuju solokan, mastikeun euweuh akumulasi baktéri.Penampilan anu bersih sareng bergaya tina tilelep ieu dijamin nyumponan ekspektasi dapur anjeun pikeun profesionalisme.

Minuhan tilelep mangkok ganda stainless steel buatan tangan kalayan desain sudut R anu lengkep.Kalayan henteu aya bintik paéh sareng gampang pisan pikeun ngabersihan, tilelep ieu cocog pikeun dapur komersil sareng dapur anu paling modéren.Diciptakeun ku koki profésional anu terang naon anu dibutuhkeun ku juru masak tina alat-alatna, éta waktuna pikeun anjeun pamit ka tilelep anu lami anu kacemar ku seueur teuing kacilakaan cuci piring!

PVD-Handmade-Stainless-Steel-304-Double-Bowl-Kitchen-Sink-NM629-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami